Prijava na e-novice

Spoštovani uporabniki.

 

V Knjižnici Makse Samsa prirejamo veliko različnih in zanimivih dogodkov: literarni večeri, slikarske in fotografske razstave, potopisna predavanja in druga tematska predavanja…

 

Če želite biti o njih ažurno obveščeni, se lahko naročite na naše E-novice.

Ste na naše novice že prijavljeni? Od prejemanja se odjavite tako, da kliknete povezavo na dnu posameznega e-sporočila "Odjava od e-novic" ali nam pišete na naš e-naslov!

Privolitev za upravljanje z osebnimi podatki lahko kadarkoli brez obrazložitve in posledic spremenite ali prekličete, in sicer to storite tako, da pisni zahtevek pošljete na pooblascenec@knjiznica-ilb.si, na telefonski številki 05/7144-188, ali osebno na naslovu Trg Maršala Tita 2, 6250 Ilirska Bistrica. Knjižnica Maska Samse se obvezuje, da bo vaše osebne podatke obdelovalo in hranilo izključno za navedene namene, in sicer dokler za to obstaja interes/potreba oziroma do vašega preklica privolitve.

Več informacij o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilih varstva in obdelave osebnih podatkov ter ostalih pravnih in informacijskih dokumentih knjižnice.