Knjižna uganka za drugo stopnjo

INFOGRAFIKE_BANNER_01Splošne knjižnice v Sloveniji letos že drugo leto praznujemo Teden splošnih knjižnic. Tedna knjižnic se knjižničarji veselimo, saj takrat še bolj kot običajno razvajamo naše uporabnike. To je priložnost, ko lahko spet poudarimo, da so knjižnice najbolj dostopne kulturne institucije v našem okolju in da v knjižnicah spoštujemo vrednote, ki jih ljudje v tem času zelo pogrešajo.

Od 19. do 23. novembra po po vseh splošnih knjižnicah v Sloveniji potekalo bogato dogajanje za vse generacije, vendar v vsaki knjižnici posebno in edinstveno:

Ponedeljek, 19. november: Dobimo se v knjižnici

Torek, 20. november: Dan splošnih knjižnic

Sreda, 21. november: Evropsko leto kulturne dediščine

Četrtek, 22. november: Moja knjižnica praznuje s/z …

Petek, 23. november: Dan modrih knjig

 

VPRAŠANJE:  Kateri dan praznujemo Dan splošnih knjižnic?

a)1. november     b) 10. november   c) 20. november     

 

 

 

 

 

  • Prosi starše, da izpolnijo še naslednje podatke!
    Vnos v polja označena z * je obvezen!
  • Do morebitnega preklica, izrecno, prostovoljno, brezpogojno in jasno dovoljujem, da Knjižnica Makse Samsa (v nadaljevanju KMS) obdeluje moje osebne podatke in podatke mojega varovanca, ki sem jih navedel v rešitvi uganke, in sicer za namen objave na plakatu v knjižnici in na spletni strani v primeru prejema nagrade ter kontaktiranja za namen obveščanja o prejemu nagrade. Seznanjen sem, da lahko vložim pravico do ugovora in da lahko vpogledam v podatke. Prav tako sem seznanjen, da lahko morebitni preklic soglasja pošljem na kontaktne podatke KMS, ki so opredeljeni v Pravilih varstva in obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve posameznika (v nadaljevanju pravila).
    S privolitvijo jamčim, da sem seznanjen z določili v pravilih. Pravila so objavljena tudi na naslovu http://www.knjiznica-ilb.si/wp-content/uploads/2018/06/Pravila-varstva-in-obdelave-osebnih-podatkov-KMS.pdf