Knjižna uganka za prvo stopnjo

 
ZAČETEK ŠOLANJA POMENI ZA OTROKA POMEMBEN ŽIVLJENJSKI KORAK. VSAK ZAČETEK ŠOLSKEGA LETA JE ZAČETEK NEKEGA NOVEGA OBDOBJA. ZARADI VEČJE VARNOSTI V PROMETU VSI PRVOŠOLČKI PRVI ŠOLSKI DAN PREJMEJO RUTICE.
 
 
NALOGA:  ALI VEŠ, KAKŠNE BARVE SO RUTICE PRVOŠOLCEV?  (ODGOVOR NAPIŠI V OKENCE.)
 
sola prometni znak
 
 
 

  • Prosi starše, da izpolnijo še naslednje podatke!
    Vnos v polja označena z * je obvezen!
  • Do morebitnega preklica, izrecno, prostovoljno, brezpogojno in jasno dovoljujem, da Knjižnica Makse Samsa (v nadaljevanju KMS) obdeluje moje osebne podatke in podatke mojega varovanca, ki sem jih navedel v rešitvi uganke, in sicer za namen objave na plakatu v knjižnici in na spletni strani v primeru prejema nagrade ter kontaktiranja za namen obveščanja o prejemu nagrade. Seznanjen sem, da lahko vložim pravico do ugovora in da lahko vpogledam v podatke. Prav tako sem seznanjen, da lahko morebitni preklic soglasja pošljem na kontaktne podatke KMS, ki so opredeljeni v Pravilih varstva in obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve posameznika (v nadaljevanju pravila).
    S privolitvijo jamčim, da sem seznanjen z določili v pravilih. Pravila so objavljena tudi na naslovu http://www.knjiznica-ilb.si/wp-content/uploads/2018/06/Pravila-varstva-in-obdelave-osebnih-podatkov-KMS.pdf