Knjižna uganka za prvo stopnjo

 
HURA, HURA, POUKA JE KONEC. ZAČELE SO SE POLETNE POČITNICE, KI STE JIH OTROCI ŽE NESTRPNO PRIČAKOVALI. POČITNIŠKI ČAS JE TUDI ČAS KO SE NEKATERI ODPRAVIMO NA MORJE.
 
 
V MORJU POLEG LJUDI PLAVAJO TUDI RIBICE IN DRUGE MORSKE ŽIVALI, KI NAM LAHKO ZELO POPESTRIJO DOPUSTNIŠKE DNI.
 
NALOGA:  NAŠTEJ VSAJ TRI MORSKE ŽIVALI.  (ODGOVOR NAPIŠI V OKENCE.)
 
morske zivali
 
 
 

  • Prosi starše, da izpolnijo še naslednje podatke!
    Vnos v polja označena z * je obvezen!
  • Do morebitnega preklica, izrecno, prostovoljno, brezpogojno in jasno dovoljujem, da Knjižnica Makse Samsa (v nadaljevanju KMS) obdeluje moje osebne podatke in podatke mojega varovanca, ki sem jih navedel v rešitvi uganke, in sicer za namen objave na plakatu v knjižnici in na spletni strani v primeru prejema nagrade ter kontaktiranja za namen obveščanja o prejemu nagrade. Seznanjen sem, da lahko vložim pravico do ugovora in da lahko vpogledam v podatke. Prav tako sem seznanjen, da lahko morebitni preklic soglasja pošljem na kontaktne podatke KMS, ki so opredeljeni v Pravilih varstva in obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve posameznika (v nadaljevanju pravila).
    S privolitvijo jamčim, da sem seznanjen z določili v pravilih. Pravila so objavljena tudi na naslovu http://www.knjiznica-ilb.si/wp-content/uploads/2018/06/Pravila-varstva-in-obdelave-osebnih-podatkov-KMS.pdf