Prejšnja Obvestilo - preprečevanje okužbe

Obvestilo o zaprtju Knjižnice Makse Samsa

 

OBVESTILO O ZAPRTJU KNJIŽNICE MAKSE SAMSA

 

V skladu z navodili Ministrstva za kulturo vas obveščamo, da bo Knjižnica Makse Samsa od petka, 13. marca 2020, do nadaljnjega ZAPRTA.

To pomeni, da izposoja in vračilo gradiva v tem času ne bosta mogoča. Prav tako bodo od petka, 13. 3. 2020, onemogočena naročila in rezervacije gradiv. Gradivo, za katerega ste že prejeli obvestilo, da vas gradivo čaka v knjižnici, vas bo počakalo v knjižnici, ko bo ta ponovno odprla svoja vrata. Prav tako vas obveščamo, da za vaše izposojeno gradivo ne bo tekla zamudnina, tudi obstoječa naročila in rezervacije ne bodo potekle. Zaradi zaprtja knjižnice za vas ne bodo nastali nobeni stroški.

Ne želimo pa si, da bi v teh negotovih dneh ostali brez prostočasnega ali študijskega branja, zato vas vabimo, da obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko enostavno izposodite e-knjige. Poleg BIBLOSA so vam na voljo tudi elektronske zbirke s spletnimi časopisi in bazami podatkov s številnimi vsebinami.

Za vse splošne informacije je za vas na voljo telefonska številka 051 440 030 vsak delovni dan med 9. in 12. uro. Dosegljivi smo tudi na elektronskem naslovu sikilb@knjiznica-ilb.si.

Hvala za razumevanje, ostanite zdravi in se kmalu vidimo.

izlozba2020