Študijska čitalnica

ŠTUDIJSKA ČITALNICA – MULTIMEDIJSKA UČILNICA

V prvem nadstropju knjižnice se nahaja večnamenska študijska učilnica. V učilnici sta dve obsežni zbirki: domoznanski oddelek in pa referenčna zbirka.

Multimedijsko učilnico uporabljamo v poletnem času in pa med šolskimi počitnicami kot knjižnični kino. V njej pa sicer predvajamo tudi različne projekcije oz. predavanja, izobraževanja.

Učilnica služi tudi kot študijska čitalnica, to je prostor, kjer boste lahko študirali v miru in tišini. V učilnici so vam na voljo različni priročniki in slovarji iz referenčne zbirke ter brezžični internet. Učilnico lahko uporabljajo vsi obiskovalci. V tihi čitalnici se boste lahko popolnoma posvetili študiju in branju, saj sta glasno govorjenje in uporaba mobilnih telefonov prepovedana.

Multimedijsko učilnico knjižnica nudi tudi v najem, če bi želeli pripraviti kakšno svojo predstavitev ali predavanje za vaše društvo, podjetje. Cena najema učilnice je po veljavnem ceniku knjižnice.

Prosimo, da se za uporabo študijske čitalnice predhodno najavite na tel št. 05 71 44 188 in s tem preverite, če je čitalnica oz. multimedijska učilnica prosta.