Poletni urnik – vabljeni v knjižnico

V juliju in avgustu ste vabljeni v Knjižnico Makse Samsa po spremenjenem – poletnem urniku.

Ob ponedeljkih, sredah in petkih imamo deljen delovni čas in sicer od 7.00 do 12.00 in od 16.00 do 19.00, ob torkih in četrtkih imamo odprto od 7.00 do 15.00, ob sobotah pa je knjižnica zaprta.

V Knjižnici Makse Samsa smo tudi to poletje za vas pripravili poletni program.

Na oddelku za odrasle ste vabljeni k izposoji novosti iz stroke in leposlovja, izbirate lahko tudi iz seznama Primorci beremo, na voljo so vam počitniške torbice s knjižnimi zakladi in seveda, knjižničarke vam bomo z veseljem svetovale pri izbiri knjig za poletno branje.

Julija je v časopisni čitalnici na ogled Likovna razstava Miriam Benigar.
V avgustu pa si boste lahko ogledali razstavo Dajane Čok Barvite krajine.

Na mladinskem oddelku smo prav tako pripravili počitniške torbice s knjižnimi zakladi. Za reševanje vas čakajo dva počitniška tematska kviza in pa mesečne uganke. Vabimo vas tudi k sodelovanju pri poletni bralni znački Bralni metulj.
V Parku Nade Žagar pa se boste osnovnošolci lahko družili s posebnimi gosti v okviru projekta Pravljični šepet parkovih dreves. Najprej se bomo v mesecu juliju družili z gasilci PGD Ilirska Bistrica in spoznali njihovo plemenito delo, ki ga opravljajo. V avgustu pa nas bo v senci krošenj v svet plesa popeljala Petra Erjavec Križman.